Rólunk


Bemutatkozás:

A Humán Akadémia Bt. 2001-ben alakult (cégforma átalakulással: 2019-től Kft.) azzal, hogy fő tevékenységeként olyan minőségi szakmai továbbképzéseket, tanfolyamokat, valamint tréningeket nyújtson elsősorban az egészségügyi ágazatban dolgozó szakemberek részére, amely nemcsak a nemzetközi viszonylatban legújabb ismereteket közvetíti, hanem gyakorlati megközelítéssel segíti a megszerzett tudás mindennapokban való hatékony alkalmazását.


Fő tevékenység:

  1. A Humán Akadémia a szabadon választható elméleti továbbképzések megszervezése tekintetében az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI.29.) NEFMI rendeletben foglaltak szerint, továbbá az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, klinikai szakpszichológusok és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló 64/2011. (XI. 29.) NEFMI rendeletnek megfelelően végzi tevékenységét.
  2. Tájékoztató, egészségügyi ismeretterjesztő előadások, a mozgás népszerűsítése.
  3. Szakma specifikus nyelvoktatás


Legfőbb célkitűzések:

Célunk, hogy az egészségügyben dolgozók számára megbízható, naprakész tájékoztatást nyújtsunk mind a hazai és nemzetközi fejlődési irányokról, továbbá, hogy szakmai fejlődésük és feltöltődésük folyamatos legyen. Fontosnak tartjuk a hatékony kommunikációs készségek magas szintű fejlesztését, valamint az egészségtudatos életmód hangsúlyozását.


A továbbképző szakmai programok kiemelt szempontjai:

  • Továbbképző szakmai programjaink során a résztvevők leghatékonyabb ismeretszerzését célzó, alábbi szempontokat tartjuk kiemeltnek:
  • Mindennapi munkában jól használható tudás átadása a résztvevők részére.
  • Aktuális orvos szakmai témák interaktív, gyakorlati feldolgozása.
  • Résztvevők saját vezetői/támogatói-szerepe jobb megértésének és elmélyítésének ösztönzése.
  • Hatékony kommunikációs készségek fejlesztése.
  • Szakmai elhivatottság erősítésének elősegítése.


Minőség:

A Humán Akadémia megkülönböztetett hangsúlyt fordít a minőségre, a magas színvonalú oktatásra, melyet a szakmájukban elismert, az orvostudomány területén kiemelkedő és sokrétű tapasztalattal rendelkező lelkes szakembergárda biztosít.
Az elégedettségi kérdőívek felméréseinek eredménye a felkészültség, az előadásmód és a tartalomközlés következetes, magas színvonalát mutatja, egyben az előadók minőség iránti elkötelezettségéről is tanúskodik.